INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10000 Ft FELETT!

Hímzőráma dekor

Az utóbbi időben nagyon megszerettem a könnyen variálható dekorációkat.

Ennek tulajdonképpen két oka is van; az egyik, hogy újabb és újabb ötlettel szeretnélek Titeket megörvendeztetni, aminek alapfeltétele, hogy bármikor gyorsan és könnyedén tudjak változtatni akár a faldekoráción is. A másik oka ennek a nagyfokú variálhatóságnak, hogy a változatosság így kevesebb pénzbe kerül.

A különféle és sokszor sokrétűen variálható dekorációs kellékek nagyon hasznosak tudnak lenni, főleg ha azt szeretnénk, hogy a folyamatosan változó hangulatunkat a lakásunk is hűen tükrözze.

Márpedig miért ne szeretnénk, nemigaz?

Lassan, de biztosan közeleg a tavasz, ami miatt én már hetek óta virágokról ábrándozom,  ezért úgy döntöttem, hogy a nappalit is tovább frissítem, mégpedig egy hímzőrámával.

Szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbb háztartásban akad egy-két örökölt darab ebből a praktikus kis tárgyból, amit rendeltetésszerűen nagy valószínűséggel csak kevesen használnak.

Nézzük viszont, hogy mutat a falon! 😉

Néhány perc az egész és már el is készül a legújabb faldekorációnk: vágjunk ki egy nekünk tetsző textildarabot, szorítsuk a rámába és már mehet is a falra!

Nézzétek csak, nálam ilyen lett:

himzorama_elokeszulet1

himzorama_elokeszulet2

himzorama_elokeszulet3

himzorama_elokeszulet4

nappali_gladom

nappali_himzorama2

Fotók © greenwaydesign

Azt persze mondanom sem kell, hogy temérdek tervem van még a hímzőrámával és sokat fogjátok még látni nálam a falon vagy akár máshol is. 😉

Bátran próbáljátok ki!

Puszi,

Ildi

Tagged , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük