Barion Pixel Szilveszteri csillogás - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Szilveszteri csillogás

Alig telik el a karácsony, csak néhány napunk marad és nyakunkon a szilveszter.

Nem véletlen, hogy sokan külön dekorációval  – az idő rövidsége miatt – nem is készülnek, jellemzően inkább a karácsonyi hangulat marad ilyenkor a magyar otthonokban.

Hasonlóan gondolkodom én is, bár van egy dolog, amihez  néhány éve ragaszkodom. Valójában egy apróságról, egy hétköznapi tippről van szó, melynek segítségével nekem mindig sikerül elkerülnöm a januári levertséget.

Szilveszterkor már mindig helyezek ki az asztalra valamilyen friss, tavaszi virágot, ami a megújulást jelképezi számomra. Sokkal pozitívabb hangulatot áraszt, mint a megunt, leveleit potyogtató fenyő vagy a műágak.

Egyik kedvencem a hajtatott jácint, mely néhány napon belül virágbaborul és fantasztikus illata belengi majd az egész lakást.

A karácsonyi aranyszínű kiegészítőket szilveszterre feldobhatjuk és elegánsabbá tehetjük a fekete hasznlatával. A boros-, vagy pezsgőspoharakat személyesebbé varázsolhatjuk valamilyen papírdekorációval.

Akár a vendégek nevét is ráírhatjuk.

A karácsonyi sütikiszúrókat én mindig sablonként használom. Most is így tettem, ezért hamar körberajzoltam a csillagformát, majd kivágtam a papírcsillagokat, középen pedig  lyukasztottam, oldalt pedig egy vékonyka vágás mentén a poharak talpához illesztettem.

Ilyen egyszerűen:

Szilveszterkor sokan használnak csillagszórót, ezért a vendégeknek a teríték mellé már egyből kínálhatjuk is a saját példányukat.

Csillagszórók a szalvétákhoz rögzítve masnival.

A hangulat garantált.

Ha tetszettek ezek az egyszerű ötletek, érdemes mindig a Greenway blogból inspirálódni.  😉

Tagged , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem