Barion Pixel

100% növényi illatgyertya – fresh start

Hosszas kidolgzás és tesztelés előzte meg ezt a pillanatot, de most eljött az idő, amikor végre bemutathatom Nektek az első 100% növényi illatgyertyámat.

Egészen pontosan fél évvel ezelőtt álmodtam meg egy egészséges, ugyanakkor dekoratív illatgyertya elkészítését, melynek eredményét most a kezemben tarthatom és ettől a pillanattól kezdve Ti is megvásárolhatjátok.

De mitől egészséges és mitől illatos?

A gyertya megalkotásának elsődleges szempontja az volt, hogy egy környezettudatos, teljesmértékben megújuló, 100% növényi, állatkísérletmentes terméket hozzak létre, melynek minden egyes darabját én magam készítem, mindezzel egy környezetbarát, de mutatós gyertyát kínálva a mindennapokhoz.

Nézzük csak, miért más ez az illatgyertya, mint a legtöbb boltban megvásárolható termék:

 • kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül
 • kézzel öntött
 • a gyertya egyetlen összetevőjét sem tesztelték állatokon
 • nem tartalmaz mérgező paraffint és más kőolajszármazékot, szennyeződést
 • 100% eco szójaviaszból készül
 • helyi vállalkozások terápiás minőségű, 100%-os tisztaságú illóolajaival illatosítom
 • a szójaviasznak köszönhetően a gyertya hosszan ég, nem száll fel belőle fekete korom, nem kerül a levegőbe semmilyen toxikus anyag
 • a viasz nem hagy nyomot sem a bútoron, sem a textileken, bárhonnan könnyedén letörölhető vagy langyos szappanos vízzel lemosható

Mindezzel a gyertya teljesmértékben megtestesíti a Greenway Design természetközeli szemléletét, az ember növényekhez és a környezethez fűződő kapcsolatát, mely egy kiegyensúlyozott, nyugodt otthon feltétele.

Fogadjátok tehát sok szeretettel a most induló gyertyakollekcióm első darabját, ami a Fresh Start fantázianevet kapta, hiszen illatának fő jegyeit az édesnarancs és a citrom adja, de megtalálható benne az eukaliptusz és a menta friss illata is, ami a tavasz és az újraindulás szimbóluma.

Az alábbi linkre kattintva rendelhető meg a gyertya és most ráadásul egy illatos, szárazvirággal díszített viaszdekort is adok hozzá ajándékba. 😉

 

M E G R E N D E L E M

nyeremenyjatek

freshstart_narcisz_slider1

freshstart_narcisz

freshstart_waxtablet

freshstart-narcisz_slider2

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
  FELIRATKOZOM!
  Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem