Barion Pixel Friss, mentazöld a nappaliban - GreenWay Candle Szójagyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft FELETTI RENDELÉSKOR

Friss, mentazöld a nappaliban

Legutóbbi bejegyzésemben mutattam Nektek egy elég gyors technikát arra, hogy egyetlen párnahuzattal is igazán friss hangulatot lehet teremteni a nappaliban, pedig a januári ürességet sok esetben nem könnyű feloldani az otthonunkban.

A DIY párnahuzatot textilfilctollal tényleg bárki el tudja készíteni és bevallom őszintén, hogy én magam sem szeretek egész nap pepecselni egy-egy projekttel, mindig igyekszem a lehető legegyszerűbben dekorálni, mert tudom, hogy valószínűleg Nektek sincs túl sok időtök.

Az elmúlt héten is nagyon feszített volt a tempó, ráadásul szombatonként egész nap az iskolapadot koptatom.

Persze nem panaszkodom, inkább csak kapkodom a fejem és próbálom kordában tartani az ötleteimet, emiatt esténként sokszor hosszú ideig jegyzetelek, hogy ne vesszen el semmi. 😉

Minden inspirációt felírok, majd később átgondolom, kicsit továbbfűzöm és ha elég érdekesnek találom, akkor megosztom Veletek! <3

Ahogy telik a január természetesen nagy-nagy titokban alakulnak a 2017. évi projektek is, ennek egy részét otthoni tervek teszik ki, de ütősebb meglepetések is készülődőben vannak különböző együttműködések keretében. 😉

Egyszóval zajlik a háttérmunka, megy a tervezgetés, igyekszem szépen egyengetni a blog útját és sok-sok fényképpel megörvendeztetni Titeket.

Közben rengeteg tudást igyekszem továbbra is magamba szippantani, hogy a fotóim minősége és a styling is még inkább fejlődjön. Ezzel együtt meg kell tanulnom kezelni az “ötletrohamaimat”, hagyni kell időt a letisztulásra is, mert rájöttem, hogy úgy hatékonyabb vagyok. 😉

Az elmúlt hétvége pontosan ennek megfelelően telt, mert vasárnap felfrissítettem a nappalit, hogy jobb hangulatban tudjam folytatni a januárt.

Emlékeztek még a tavalyi mentazöld tálcámra? Hát most előkaptam és rájöttem, hogy nemcsak a Teraszon mutatott jól tavaly, hanem bent a lakásban is megállja a helyét, sőt nagyon-nagyon passzol az eukaliptusszal, ami nálam óriási kedvenc mind a színe, mind pedig az illata miatt.

Természetesen sok-sok fotót készítettem, amiből kiválogattam a legjobbakat, hogy Ti is lássátok, milyen jól feldobja a nappalit a mentazöld.

Nappali_eukaliptusz

Nappali_menta_virag

Nappali_menta_nagy

Nappali_slider

Nappali_slider2

Nappali-menta_gitar

Fotók © greenwaydesign

Ne feledjétek, hogy az Instagram oldalamon mindig friss inspirációk várnak Rátok!

Puszi,

Ildi

Tagged , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem