Barion Pixel Hello 2018! - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Hello 2018!

Hol is kezdjem?

Legkönnyebb talán ott, ahol az előző bejegyzést befejeztem.

Nagyon nehéz előre átgondolni egy teljes évet, de főként nehéz lesz végig a tervek mentén szorosan dolgozni. Annyi biztos, hogy 2018 nagy munkálatokkal fog indulni, hiszen a teljes nappalit átrendezem. Talán már láttátok is azt a képet, ahol a kanapé már nincs a helyén.

Eddig ez a sarok volt a kedvenc kuckózós hely, de be kellett látnom, hogy sokkal praktikusabb lesz a kanapét áthelyezni a másik oldalra. Sokkal több fotót tudok majd Nektek így mutatni, hiszen előnyösebb lesz majd az új elrendezéssel bemutatni a helyiséget.

És hogy miért is lett ez hirtelen ennyire fontos?

Valójában egy évek óta halogatott projektről van szó, hiszen költözéskor még nem lakberendezőként valósítottam meg a bútorok elhelyezését és mostanra már nagyon zavartak azok az alapvető hibák, melyeket mai tudásommal már nem követnék el.

Persze bárki tévedhet, javítani meg lehet, így aztán most belevágok három nagy projektbe is, ami tulajdonképpen párhuzamosan fog haladni.

Az első a már említett nappali átrendezés, közben a konyhát is újra kell gondolnom, mert a gyertyaöntés miatt teljesen más szempontok váltak fontossá. Mindemellett pedig végre belevágok a padlófestésbe. A tavalyi csempefestés annyira jól sikerült, hogy felbátorodtam és az év elején a padlónak is nekimegyek a hengerrel.

Reményeim szerint az új padlószín teljesen életrekelti majd a bútorokat és totálisan új arcát mutatja majd a Greenway Home. Természetesen nagy-nagy kiváncsiság van bennem és remélem, hogy Nektek is tudok majd segíteni tapasztalataimmal.

Az otthoni átrendezésen kívül egyre több lakberendezési tanácsadási és tervezési munkát is vállalok, hiszen sokan érdeklődtök és elvégre ezért tanultam ezt a szuper szakmát. Mindig is ez volt az álmom, így aztán elérkezettnek látom az időt, hogy a blogon kívül is tanácsokat adhassak.

2018-ban még inkább előtérbe fogom helyezni a megújulást, mellyel kapcsolatban a The Puur blogban is olvashattátok írásomat 2017 év végén. A megújulás alatt a teljes fizikai otthoni átrendezést is értem, de minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kívánok fektetni a tudatosságra is, a környezetünk megújulására. Véleményem szerint a modern lakberendezés ezek nélkül elképzelhetetlen a 21. században.

A Greenway szemlélet szerves részének tekintem 2018-ban is a gyertyaöntést, mellyel egy olyan terméket szeretnék továbbra is átadni Nektek, mely teljesértékű lenyomata a gondolkodásmódomnak, az egész életstílusomnak.

Rögtön év elején új kollekcióval fogok jelentkezni, ígérem, hogy egy percre sem fogtok gyertya nélkül maradni és sok-sok inspirációt szeretnék nyújtani a csomagolások újragondolásával kapcsolatban is.

Nagyon érdekel, hogy Ti hogyan tudjátok újrahasznosítani a Greenway gyertya tégelyeket, ezért egy fotópályázat keretében szeretném majd bemutatni az ötleteiteket.

Figyeljétek a Facebook oldalamat, mert hamarosan indul a pályázat – egyetlen tégelyt se dobjatok ki! 😉

Persze biztos vagyok benne, hogy 2018 sok-sok újat fog még tartogatni, de a terveim között egyelőre a fenti projektek szerepelnek.

Vágjunk hát bele!

Sok-sok boldog és zöld pillanatot kívánok Nektek 2018-ra!

 

Tagged , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem