Barion Pixel Hello Augusztus! Letölthető naptár - GreenWay Candle Szójagyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft FELETTI RENDELÉSKOR

Hello Augusztus! Letölthető naptár

Nagyon gyorsan telik a nyár, miközben már érezhetően rövidülnek a nappalok.

A természet még persze teljes pompájában virít, de ha közelebbről megnézzük a fák leveleit, már latható, hogy bizony nem ugyanaz az élénk zöld szín uralja a lombkoronát, mint júniusban.

A nyár utolsó hónapjába lépünk most, de ez nem azt jelenti, hogy szomorkodnunk kellene, hiszen sokan még csak most utaznak el nyaralni, a természet pedig igazi változatosságot és gyönyörű színeket tartogat majd nekünk őszre is.

Személy szerint a nyár nagy részét eddig a vegán illatgyertyák fejlesztésével töltöm, hiszen a webshop elindítása jóval több munkát jelent számomra, mint ahogyan azt gondoltam. A munka mellett persze remélem, hogy augusztusban pihenésre is jut majd idő, hogy az őszt újult erővel kezdhessem.

Az évszakváltásokat egyébként nagyon szeretem, mert akkor mindig sokkal motiváltabbnak és energikusabbnak érzem magam, ilyenkor új lendületet kapok, ami átsegít egy-egy holtponton.

Vágjunk bele tehát most a nyár utolsó hónapjába, mikor a bojtorján is teljes pompájában virít még bíborszínű virágaival, magához csalogatva az apró méheket.

A linkre kattintva letölthetitek az augusztusi bojtorjános naptárat, melyet fogadjatok tőlem sok-sok szeretettel:

 

LETÖLTÉS

 

 

SaveSave

Tagged , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem