Barion Pixel Helló Július! Letölthető naptár - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Helló Július! Letölthető naptár

Mintha csak egy hete történt volna, hogy levizsgáztam és végre a kezemben tarthattam a lakberendezői bizonyítványt. Pedig eltelt egy hónap…

Nagyon gyorsan mennek a napok, de én igyekszem minden szabad pillanatomat a Greenway gyertyák tökéletesítésének szentelni, hogy minél szebb terméket tudjak átadni a vásárlóknak.

A június hónap tulajdonképpen végig a termék mendzseléséről szólt, melynek szép eredményei is akadnak már, hiszen hamarosan elindul a webshop; elkészültem a fotók utómunkálataival és két üzlet polcaira is felkerültek a gyertyák. Apró lépések ezek, de engem nagyon boldoggá tesznek és hálás vagyok, hogy ezzel foglalkozhatok szabadidőmben.

Az év felénél járunk, pontosan abban az időszakban, amikor a fűszer és gyógynövények begyűjtése igencsak aktuális, ugyanis ilyenkor tartalmazzák a legtöbb hatóanyagot. Teljes pompájában van most a természet, a növények pedig erősek és aromásak, érdemes hát felkerekedni és begyűjteni néhányat belőlük.

Egyik személyes kedvencem a cickafark, mely egy igen tágtűrésű faj; napos helyen és öntözés nélkül is jól fejlődik. A vadon megtalálható példányok fehér színű virággal rendelkeznek, de a kertekben láthatunk piros, rózsaszín és sárga színű cickafarkat is. Ha most teljes pompájában leszedjük és megszárítjuk ezt a szép növényt, egész évben csodálatos dísze lesz lakásunknak, hiszen szárazvirágként is igencsak népszerű.

A júliusi letölthető naptárhoz nem is rajzolhattam volna mást, mint egy cickafark virágot, melyben remélem, egész hónapban örömötöket lelitek majd.

A naptárat innen tudjátok letölteni és nyomtatni:

L E T Ö L T É S

Vidd a természetet az otthonodba!

 

 

 

 

Tagged , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem