Barion Pixel Hello Október! Letölthető naptár - GreenWay Candle Szójagyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft FELETTI RENDELÉSKOR

Hello Október! Letölthető naptár

Gyönyörű, napos idővel ajándékozott meg minket október első napja.

Az igazán tökéletes őszi időjárás pontosan ilyen és legtöbben épp ezekért a fantasztikus napokért szeretjük olyannyira ezt az évszakot.

Október az a hónap, amikor a természet végérvényesen színes ruhát ölt, ám közben még élvezhetjük a szabadban töltött napos órákat.

Az elmúlt hónapban nem volt lehetőségem igazán kiélvezni ezeket a kellemesen meleg napokat, mert minden egyes szabad percemet a Greenway gyertyák öntésével, csomagolásával és tökéletesítésével töltöttem, hogy a termék, melyet egy évvel ezelőtt megálmodtam egyre szebb és szebb lehessen. A gyertyák DIY és személyes jellegét megőrízve, nagy erőbedobással készülök már a karácsonyra, hogy az advent beköszöntével a gyertyák gyönyörű díszei lehessenek otthonotoknak.

Hálás vagyok, hogy ilyen természetes alapanyagokat használva alkothatok, ezért egyetlen percet sem sajnálok, ami pillanatnyilag kemény munkával telik, hiszen tudom, hogy így napról napra fejlődhetek.

Kiváncsian tekintek az októberre, hiszen 22-én találkozhatok Veletek a Kiskert piacon, ahová sok-sok P u m p k i n  S p i c e  gyertyával érkezem. Emellett persze más meglepetések is lesznek még ősszel, valamint izgalmas együttműködések is körvonalazódnak az év végére, melyek mind-mind óriási motivációt jelentenek számomra.

Gyertyaöntés közben – a finom őszi illatok hatására – eszembe jutott a csipkebogyó, mely most válik igazán éretté, szóval ha tehetitek, gyűjtsetek belőle jó sokat, hiszen ez a termés a téli hónapok legnagyobb vitaminforrása.

Az októberi hónap naptárának főszereplője nem is lehetne más, csakis a vadrózsa közismert termése, a csipkebogyó.

A hangulatos naptár az alábbi linkre kattintva azonnal nyomtatható:

LETÖLTÉS

Tagged , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem