Barion Pixel Zöldgyertya - #azüvegnemszemét - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

 

A Greenway reCandle egyet jelent a megújulással, a környezetbarát gyertyagyújtással. 

Újra és újra igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kidolgozni annak érdekében, hogy gyártási folyamataink, valamint a szállítás és az anyagfelhasználás a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után. 

2019-ben kezdtük meg üvegcsere programunkat, melynek népszerűsége a kezdetektől fogva töretlen. 

Többszáz üveget hasznosítottunk már újra, de célunk ezeket a számokat minél jobban növelni. A Greenway üvegcsék számtalan módon újrahasznosíthatóak akár otthonodban is, de ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál programunkhoz, az alábbi módon juttathatod vissza hozzánk az üres üvegeket. 

 • Személyesen Budapesten:
  • gyűjts össze minimum 5 db bármilyen méretű Greenway üveget (csak sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg szappanos vízzel,
  • add le őket személyes átvételi pontunkon (Repertory Shop),
  • végül jelezd felénk a leadott üvegek mennyiségét az uvegcsere@greenwaydesign.hu címen és megajándékozunk egy kupon kóddal, melyet következő vásárlásod alkalmával válthatsz be webshopunkban (a leadott üvegek értéke darabonként 200 Ft).
 • GLS futárral bárhonnan Magyarország területéről házhozszállításkor:
  • gyűjts össze minimum 8 db bármilyen méretű Greenway üveget (csak sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • következő online rendelésedkor a MEGJEGYZÉS rovatban jelezd felénk, hogy szeretnél üvegeket visszaváltani. Rendelésedhez ajándékba küldünk egy általad választott 50 grammos gyertyát. Írd meg nekünk azt is, hogy melyik illat tetszene, jelenleg a következő illatokból választhatsz: Caramel Cake, Walnut Cream, Honey Harvest, Blossom Grove.
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg szappanos vízzel,
  • csomagold be biztonságosan a 8 db Greenway üvegcsét egy dobozba, alaposan ragaszd le.  Legyen kéznél ez a csomag, amikor érkezik futárunk,  mert át fogja adni Neked a rendelt csomagodat benne a választott ajándékkal, Te pedig átadod neki az összekészített üvegeket. 
  • Fontos! A futár csak abban az esetben tudja átadni a megrendelt csomagot, ha fel tudja venni az általad összekészített dobozt az üres üvegekkel. (Csomagpontos átvételkor nem tudod az üvegeket leadni, ez a visszaváltási mód kizárólag házhozszállításnál elérhető).
  • Kérjük vedd figyelembe, hogy minimum 8 db üveget tudunk elszállítani, 8 db üveg után jár 1 db ajándék gyertya, 16 db után 2 db ajándék gyertya.
ÖRÖM, HOGY VELED EGYÜTT ZÖLDÍTHETJÜK A MAGYAR OTTHONOK GYERTYAGYÚJTÁSÁT!

#azüvegnemszemét

reCandle

ÚJRATÖLTÖTT GYERTYA
VISSZAVÁLTOTT ÜVEG

 

További újrahasznosítási tippeket itt találsz:

Greenway reCandle

 

 

 

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
  FELIRATKOZOM!
  Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem