Barion Pixel

Hulladékmentes karácsonyi ajándék

Meglepetéseket beszerezhetünk akár zero waste verzióban is – a Greenway szójagyertya tökéletes hulladékmentes karácsonyi ajándék.

A karácsonyi meghitt hangulathoz hozzátartozik az ajándék átadásának pillanata, amikor a számunkra legkedvesebb, legfontosabb embereknek szeretetünket fejezzük ki.

 Miért ne lepnénk meg hulladékmentes ajándékokkal családunkat, barátainkat ?

Az ünnepek előtt sokunknak fontos döntés, hogy mit ajándékozzunk, mivel szeretnénk örömöt szerezni. A nagy készülődésben talán sokszor eszünkbe jut a gyertya ajándékozása, hiszen fénye, hangulata az egész ünnepet képes beragyogni. 

Szerencsére ma már a hulladékmentes karácsonyi ajándék fogalma nem ismeretlen, hiszen a Greenway Candle 2016 óta 100%-ban lebomló és újrahasznosítható szójagyertyákat kínál a zero waste mozgalom jegyében. 

A 2019-es karácsonyi szójagyertya kollekció az ünnep varázsát rejtette a melegfényű Greenway üvegekbe;

a frissen sült mézeskalács illatát idézi a Gingerbread illatgyertya, a fűszeres forralt bor hangulata árad a Spicy Cider szójagyertya üvegcséjéből, az All The Magic pedig egy markáns citrusos illatkompozíció narancsvirággal.

Hulladékmentes karácsonyi szójagyertya mézeskalács illattal újrahasznosítható üvegben

A karácsonyi szójagyertya kollekció megalkotása során azokra is gondoltunk, akik mindhárom karácsonyi illatot szívesen ajándékoznák, ezért a Holiday Collection színes, prémium kartonszalaggal átkötött ajándékdobozban is beszerezhető. 

Szójagyertya ajándékdoboz hulladékmentes csomagolásban
Hulladékmentes karácsonyi ajándékdoboz

Az ajándékozás legyen igazi öröm, a gyertyagyújtás legyen igazi élmény:

A Greenway szójagyertyák természetes illata a hozzáadott magasminőségű illóolajok által válik tökéletessé, a csomagoló anyagok pedig újrahasznosított forrásból származnak, így támogatva  a megújuló erőforrások felhasználását. 

Illatos karácsonyi szójagyertya

Tudtad?

Illatgyertyáinkat nehézfémektől mentes pamutkanóc felhasználásával készítjük, így garantálva a gyertyaláng tiszta égését. A hagyományos gyertyafény így még élvezetesebb, miközben kevesebb korom kerül a levegőbe. 

A Greenway gyertyákat üvegekbe öntjük, hiszen az üveg egy kiválóan és végtelenszámban újrahasznosítható anyag. A kiürült üvegcsék tárolásra is alkalmasak, de a budapesti kézműves vásárainkon nálunk vissza is válthatod. 

Minden egyes Greenway szójagyertya:

  • vegán termék
  • állatkísérletmentes illatanyagok felhasználásával készül
  • Budapesti szójagyertya készítő műhelyünkben, kézzel alkotjuk
  • a csomagolások műanyagmentesek, megújulóak

Hiszünk a kézzel készült termékekben és óriási öröm számunkra, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre népszerűbbé tudjuk tenni a gyertyagyújtás fantasztikus érzését. 

Történetünket napról napra követheted az Instagram oldalunkon, csatlakozz közösségünkhöz:

Greenway Candle

Meghitt, gyertyafényes estéket kívánunk 2019-es gyertyakollekciónkkal. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem