Barion Pixel

Illatos tavaszi virágok – Bloom Your BAG!

A hideg januári hónapokban szívesen gondolunk a tavaszra, ilyenkor szuper kiegészítői lehetnek otthonunknak a színes tavaszi virágok, melyeket nagy örömmel helyezünk ki a vázákba.

Kishazánkban a Karol&Blase vágott virágai január elejétől fokozatosan borulnak virágba, hogy megtöltsék lakásunkat illatukkal.

Igazi növényfanatikusként nálam sohasem hiányozhat egy-egy szál virág a vázákból, ezért szabályosan kutatom, keresem a lehetőségeket, piacokat, ahol friss áruhoz juthatok.

De mi történik vajon, ha két virágrajongó összefog?

Nem kell többé kutakodnotok, hogy honnan juthattok hozzá a legfrissebb csokrokhoz, hiszen a Karol&Blase csodás virágait egy rendkívüli kampány keretében most Greenway táskában vihetitek majd haza február 2-án. Az első Bloom Your BAG! esemény különlegessége, hogy közvetlenül a termelőtől nyílik lehetőség virágot vásárolni, a feliratos táskára pedig azért érdemes lecsapni, mert későbbi vásárlásaitokhoz is használhatjátok, sőt egész évben divatos kiegészítő lehet.

A  Bloom Your BAG!  igazán jó példa arra, hogy egy blogger és egy virágtermelő mennyire hatékonyan tudja eljuttatni a csodásan friss csokrokat közvetlenül Hozzátok a makói termőföldekről.

Gyertek el minél többen február 2-án és vigyetek haza egy szatyornyi tavaszt, töltsétek fel lelketeket a virágok fantasztikus látványával!

Az esemény Facebook oldala:

Bloom Your BAG!

SaveSave

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem