Barion Pixel Letölthető naptár - április - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Letölthető naptár – április

Azt hiszem, egyáltalán nem kétséges, hogy itt a tavasz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egyre több időt töltünk kint a szabadban, egyre inkább zöldítjük az otthonunk, miközben feltöltődünk, pozitív energiákat kapunk, melyek elkísérnek bennünket a kicsit nehézkesebb hétköznapok során is.

Én magam is így vagyok ezzel, hiszen megújítom a teraszt, újra dzsungelt és fűszeres kertet varázsolok, hogy a fárasztó hétkönapokat igazán pihentető hétvégék követhessék a kis oázisomban. Lassan előkerülnek a virágládák, a szolárlámpák, velük együtt pedig az igazi tavaszi életérzés, ami ilyenkor mindannyiunkat átjár.

Az elmúlt hónapokban szigorúan védett vagy védett vadvirágokat rajzoltam Nektek a naptárakra, de most, hogy kitört a tavasz, úgy gondoltam, szeretném egy Mindenki számára ismerős vadvirágra felhívni a figyelmet. Az áprilisi választásom az Ernyős sárma vagy ismertebb nevén Kígyóvirág, mely gyakorta fordul elő Magyarországon. Utak mentén, gyepeken, cserjésekben gyakran látható ez a kis fehér virág, melyből gyerekkoromban rengeteget szedtünk húgommal. Kislánykorunkban a közeli erdőből többször haza is vittük a kígyóvirág hagymáit szüleink kertjébe, melyek tavaszról tavaszra kihajtottak és megörvendeztettek apró fehér szirmaikkal. Ugye Nektek is ismerős?

Letölthető naptárért kattintsatok ide:

L E T Ö L T É S

virag1

virag2

drawing

Nagyon szép, napsütéses tavaszt kívánok Nektek!

Puszi,

Ildi

Tagged , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem