Barion Pixel Letölthető naptár - december - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Letölthető naptár – december

Hát ez is elérkezett – beköszöntött az év utolsó hónapja, a december.

Rengeteg munkával a hátunk mögött, ilyenkor már legszívesebben csak hátradőlnénk, de általában a legtöbb teendő ilyenkor roskad a nyakunkba, arról nem is beszélve, hogy mindenkinek vannak halogatott dolgai, melyekről úgy gondolja, hogy adott évben még el kellene intéznie. Hajlamosak vagyunk kapkodni és túlvállalni magunkat, miközben több időt szeretnénk a családunkkal is tölteni. Nehéz időszak ez olyan szempontból is, hogy az átlagosnál több tennivalót kell összehangolni, miközben már félig-meddig ünnepi hangulatban vagyunk.

Hasonlóan a korábbi évekhez – én is nagy tervekkel indultam, melyekhez úgy érzem, sikerült is tartanom magam, de azt már most le kell szögeznem, hogy mindez a Kedves Olvasóim és bloggertársaim nélkül nem sikerülhetett volna.

Napról napra sok-sok támogatást kapok Tőletek, ami képes továbblendíteni egy-egy holtponton – igen, nekem is van ilyen – és egyre inkább megerősít abban az elgondolásomban, hogy a kreatív ötletek mindenkiben ott rejlenek és a legegyszerűbb dolgok képesek a legnagyobb örömöt okozni. Jellemző rám, hogy igyekszem nagyon előregondolkodni, ezért már a 2018-as évet is tervezgetem, mellyel kapcsolatban annyit már elárulhatok, hogy a Greenway gyertyák öntése mellett a lakberendezésre is egyre nagyobb hangsúlyt fogok fektetni. Persze ne szaladjunk ennyire előre, hiszen sok-sok energiára lesz nekem is szükségem az elkövetkezendő hetekben és gondolom Nektek is, ezért a decemberi letölthető naptárra a legrégebben ismert gyógynövényt, a fagyöngyöt rajzoltam, mely szerencsét és bátorságot hoz Nektek is.

Hajrá, hiszen csak néhány hét választ el bennünket egy kis pihenéstől, ezért ezzel a naptárral kedveskedve szeretnék kitartást kívánni Nektek.

L E T Ö L T É S

 

 

Tagged , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem