Barion Pixel Letölthető naptár - február - GreenWay Candle Szójagyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft FELETTI RENDELÉSKOR

Letölthető naptár – február

Januárban megleptelek Titeket egy ingyenesen letölthető és nyomtatható naptárral, melynek illusztrációját nagy-nagy szeretettel készítettem és közben reménykedtem, hogy ezzel a hagyománnyal minden hónapban kedveskedhetek Nektek.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hamar eltelt a január. Gyanúsan hamar, még annak ellenére is, hogy nagyon hideg volt ebben a hónapban és a tavasz még oly távolinak tűnik. Számomra általában akkor telik gyorsabban az idő, ha valamit nagyon-nagyon várok, szóval valószínűleg ez lehet a magyarázat arra, hogy ilyen gyorsan lepergett az év első hónapja.

Tulajdonképpen abszolút nem bánom…

Csapjunk hát bele a februárba, gyorsan hessegessük el a felhőket és máris jöhet egy kis felmelegedés, amire szerintem mindannyian nagyon várunk már!

Hogy egy kicsit könnyebb legyen átvészelni a hátralévő hidegebb napokat, elkészítettem a februári letölthető naptárat, amivel gyorsan tavaszt varázsolhattok az otthonotokba vagy a munkahelyeteken.

És hogy milyen virágot választottam?

Egy nagyon kedves, törékeny és szigorúan védett vadvirágot rajzoltam Nektek, egy magyar kikericset, melynek virágzása már decemberben elkezdődhet, de találkozhatunk vele januárban és februárban egyaránt.

Nevezetes kis növényünk, a Nagyharsány község határában emelkedő Szársomlyó-hegy tél végi dísze.  A hivatalosan is védetté nyilvánított terület és ezzel együtt a magyar kikerics is sajnos veszélyben van a kőbányászat miatt.

Az ország jelképeként a korábbi kétforintos érmén már találkozhattatok ezzel a csodás kis virággal, valamint a Villányi borvidék címernövényeként is ismert  a magyar kikerics.

Fogadjátok sok szeretettel a letölthető naptárat és kívánom, hogy legyen szép hónapotok!

LETÖLTÉS

latvany_polc

watercolor_konyv

watercolor

watercolor2

femdoboz_rozsa

Fotók © greenwaydesign

Tagged , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem