Barion Pixel Letölthető naptár - március - GreenWay Candle Szójagyertya

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft FELETTI RENDELÉSKOR

Letölthető naptár – március

Egyre inkább úgy érzem, hogy nem is volt olyan rossz ötlet a havonta letölthető naptár sajátkezű rajzolásának elhatározása, hiszen így nagyon érezhető számomra a határvonal két hónap között. Jó dolog ez, hiszen a virág kiválasztása, majd rajzolása közben tudatosan  készülök a következő hónapra, miközben az éppen aktuálisat pedig lezárom magamban.

A rajzolás persze gyakorlást is jelent számomra, ami szintén nagyon jól jön, mert gyerekkorom óta szerettem volna fejleszteni magam ebbe az irányba is.

De nézzük csak, mi is történt velem februárban!

😉

Egyelőre még mindig hihetetlen, de egy Élő tv műsor részese lehettem az MTVA stúdiójában, ami hatalmas kihívást és egyben élményt jelentett, ugyanakkor rengeteg felkészülést is kívánt. A másik nagy-nagy élmény a Lizmary’s Wonderland HOME & STUDIO megnyitója és a Violet & the Botanist cukorvirágkészítő workshopja volt. Mindkét eseményre nagy szeretettel gondolok vissza, mert rengeteg új és kedves ismerőst szereztem ezeken a rendezvényeken.

Közben szép lassan a lakást is elkezdtem tavaszi köntösbe öltöztetni, amiről igyekeztem mindig friss képeket mutatni a Facebook és az Instagram oldalaimon, még ha blogposztot nem is volt időm írni az összes átváltozásról.  Nem mondok azzal sem újdonságot, hogy a márciusi tervek is jócskán körvonalazódnak, de ígérem, mindenről idejében és részletesen írok majd Nektek.

A márciusi letölthető naptárhoz nem véletlenül választottam egy aranyos kis tavaszi kankalint, hiszen a szokásosnál kicsit korábban érkezett a tavasz, és ez a virág tulajdonképpen az elsők között örvendeztet meg bennünket apró, sárga virágaival. Magyarországon vadon már csak ritkán találkozhatunk vele, de a kerteknek továbbra is kedves dísze márciusban.

Nagyon szép napos időt és szép hónapot kívánok Nektek!

A letölthető naptárat innen azonnal ki tudjátok nyomtatni:

LETÖLTÉS

rajz

rajz2

 

 

Tagged , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem