Barion Pixel Letölthető naptár - november - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Letölthető naptár – november

Ahogy közeleg az év vége, egyre inkább azt gondolom, hogy jó ötlet volt hónapról hónapra rajzolni egy-egy naptárat, ezzel is összefoglalva, átgondolva a Greenway Design történéseit. Amikor leülök ezeket a bejegyzéseket megírni, valójában rengeteg dolog kavarog a fejemben, ezért órákon át tudnék regélni Nektek az éppen aktuális gondolataimról és projektekről. Ehelyett sajnos többnyire a cselekvésen van a hangsúly, de úgy gondolom, hogy ennek hosszútávon nagyobb eredményei lehetnek. Egyszóval nem tudok sajnos mindig mindenről külön blogbejegyzésben beszámolni – pedig nagyon szeretnék – , de igyekszem az instagram sztorikban mindig tudosítani Titeket arról, hogy éppen hol járok, milyen együttműködésekbe kezdtem, na és persze arról is, hogy a Greenway gyertyákkal épp mi történik.

Apropó, Greenway gyertyák…hát igen, ahogy beköszöntött az ősz, egyre nagyobb hangsúlyt kaptak, egyrészt mert nagyon megszerettem a gyertyaöntést és úgy érzem, hogy nagyon-nagyon közeláll hozzám ez a munka, másrészt igazi szezonját éljük a bekuckózós időszaknak. 😉

Rengeteg munkát fektettem 2017-ben a gyertyák promócióiba, vásárokra járok velük és közben élvezem, ahogy Ti is együtt örültök neki és talán mondhatom, hogy a 100% természetes illatok egy évvel ezelőtti ötletét és gondolatát a valóságban is az otthonotokba tudtam csempészni.

Vágjunk hát bele az év utolsóelőtti, ám egyik leghangulatosabb hónapjába, a novemberbe, melyhez kitartást és meghitt, otthontöltött pillanatokat szeretnék kívánni ezzel a  fenyőtobozos naptárral.

Helló November!

L E T Ö L T É S

Találkozzunk minden nap a a Facebook és az Instagram oldalamon!

Tagged , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% kedvezményt adunk első rendelésedből!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem