Barion Pixel

Nyárindító Kaktuszbörze – fenntartható városi zöldítés

Forró tavasz és még forróbb nyár – bizony ezt a hirtelen jött meleg időt a balkonok növényei is nehezen viselik.

Az elmúlt évek tapasztalatai mind azt mutatják, hogy a túl sok öntözést igénylő növények ideje sajnos lejárt, ideje olyan megoldást találnunk környezetünk zöldítésére, mely fokozottabban is bírja a hőséget.

Szuper lehetőséget kínálnak erre a célra az edzett pozsgások és kaktuszok, melyeket elég csak ritkán öntözni és akár a nyugati fekvésű erkélyeken is szépen növekednek. Mindamellett, hogy tartósak és szárazságtűrőek, még divatosak is – persze ez sem véletlen, hiszen változatosságuk mindenkit elvarázsol.

Elképesztő a kaktusz-pozsgás fajták sokfélesége, épp ezért nehéz lesz választani, de mindenkinek megvan a maga kedvence.
Nagyon szúrós, nagyon virágzó vagy csupa-csupa zöld. Extra nagy, iciri piciri, lefutó vagy oszlopos – ez mind megtalálható lesz abban a kivételes kínálatban, mellyel 2018. június 6-9. között találkozhattok a Budai Virágműhelyben.

Látva a sok-sok városi növényfanatikust, gondoltunk egyet és megszerveztük a néhány napig tartó Kaktuszbörzét, mely alkalomból sok-sok kakti lepi majd el a Budai Virágműhely polcait.
Persze a növények mellett megtalálhatjátok majd a legújabb Greenway gyertyákat is a B o t a n i c a l   C o l l e c t i o n  darabjait.

Rendezzük be erkélyünk és otthonunk tartós, strapabíró növényekkel és dobjuk fel néhány környezetbarát dekorációval is!

100% növényi szójaviasz gyertyák, virágillatok, citrusos illatok, fűszeres vagy épp eukaliptusz illatú gyertyák. Fair trade textilből készült párnahuzatok, táskák, limitált kiadású Emlékálmodó X Greenway A4 méretű kaktuszos printek és más meglepetések várnak Rátok.

Gyertek és megmutatjuk, hogyan varázsolhattok nyáron is tartós, zöld szigetet otthonotokba!

Fotók: Kustány Katalin Emlékálmodó

Az eseményről bővebben itt olvashattok:

Nyárindító Kaktuszbörze

Várunk Titeket szeretettel!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem