Barion Pixel

P u m p k i n S p i c e illatgyertya – mert fűszeresen minden jobb

Olyan távolinak tűnik már  a nyár, mikor a P u m p k i n  S p i c e  gyertya illatát tesztelgettem, pedig pontosan emlékszem, hogy mennyire jó érzés volt ezzel a meleg, fűszeres illattal dolgozni.

Igyekeztem elképzelni az októberi, őszi időjárást és beleélni magam abba a hangulatba, amiben tulajdonképpen most vagyunk.

Próbáltam arra gondolni, hogy biztosan tetszeni fog Nektek ez a gyömbéres, fahéjas fűszeres illat és abban is bíztam, hogy nagy lesz a sikere.

Őszi hangulathoz, őszi dekor dukál, nemigaz?

Épp ezért esett a választásom arra az ámbra színű üvegre, amibe jelenleg a legtöbb Greenway gyertyát öntöm.  Nem is csoda, hiszen a láng melegségét ez az üveg adja leginkább vissza és talán mondhatom, hogy a Kiskert Piacon is ez a gyertya volt a legnépszerűbb közöttetek. Többen kérdeztétek is, hogy nem tartom-e meg téli illatként – amin komolyan elgondolkoztam.

Persze rengeteg kellék kerül elő ilyenkor ősszel a fiókok mélyéről, melyekkel otthonosabbá tehetjük lakásunkat. Nem csupán a gyertyák kölcsönözhetnek őszi hangulatot környezetünknek.

Elő tehát a vastag, kockás pokrócokkal, párnahuzatokkal, ajtódíszekkel és érezzük magunk nagyon kényelmesen!

Kuckózzunk együtt egy jót!

A  P u m p k i n  S p i c e  gyertya 2017. november 5-ig még megrendelhető az alábbi linkre kattintva:

SHOP

Fotó: Emlékálmodó

 

Fotó: Emlékálmodó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem