INGYENES SZÁLLÍTÁS MOST 5000 FT RENDELÉS FELETT

GreenWay

GreenWay Szójagyertya Csapó Ildi Vegan

Csapó Ildi vagyok, lakberendező, dekoratőr.

A GreenWay egyet jelent a tudatossággal; egy életstílus, mely teljes mértékű összhangot teremt a környezettel.

A fenntartható jövő kulcsa a költségtakarékos otthonok kialakítása, az újrahasznosítás, mely a lakberendezést is forradalmasítja.

Életem fő mozgatórugója a kreativitás, melynek köszönhetően minden nap képes vagyok megújulni. Ez a fantasztikus erő óriási szárnyakat ad, melyekből gondolatok születnek, tervek készülnek, majd egy teljes koncepció megálmodása után maga a kézzel fogható valóság.

A múltat böngészve jöttem rá, hogy a kreatív, alkotó énem már gyermekkoromban is életem szerves része volt. Az első pillanattól rengeteget rajzoltam, tiniként pedig folyamatosan átrendeztem a szobát, szívesen vettem részt bútorok elhelyezésének megtervezésében, majd a kertben is csak megfelelő harmóniában voltam hajlandó virágokat ültetni.

A GreenWay egy óriási motiváció az életemben, ahol tudatosan engedek teret az ötleteimnek, immáron lakberendezőként és gyertyakészítőként.

A kreativitás mellett életem másik fontos alkotóeleme a környezettudatosság, ezért egyfajta „zöld” szemüvegen keresztül figyelem a világot.

Ragaszkodok a “kegyetlenségmentes” enteriőrhöz, ezért sem munkáim során, sem az otthonomban nem használok állati eredetű termékeket.

Kreatív ötleteimmel és a Greenway gyertyákkal inspirálni szeretnélek Benneteket, hogy merjetek újítani, a munkából hazatérve pedig természetes, számotokra komfortos terekben tudjatok feltöltődni.

Tartsatok velem ezen az úton!

#greenwayisyourway

Ildi

hello@greenwaydesign.hu

X
10% KEDVEZMÉNY
Iratkozz fel hírlevelünkre és élvezd a GreenWay kedvezményeket.
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem