Barion Pixel Szójagyertyákkal a mentett kutyákért - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Szójagyertyákkal a mentett kutyákért

Különleges, növényi eredetű, illatos szójagyertyák lángja segíti ezentúl a gyeptelepeken lévő, árva kutyák megmentését.

Talán Te is sokszor gondolsz arra, hogy szívesen fogadnál örökbe egy kiskutyát vagy szívesen segítenéd egy olyan csapat munkáját, akik önzetlenül mentik az árva kutyusokat.

Ez a segítő gondolat vezérelte a Greenway-t is, amikor arra az elhatározásra jutottunk, hogy az évek óta érlelődő szándékot most végre tettek kövessék.

Két hálás befogadott kutyus szerető gazdijaként nagyon jól tudjuk, hogy mit is jelent az a fantasztikus kötődés és szeretet, ami befogadott kutya és ember között kialakul.

Évekkel ezelőtt leltünk rá négylábú társainkra, Bogyóra és Picire, akik kóborkutyaként kerültek hozzánk, és azóta is boldogsággal töltik meg mindennapjainkat.

A Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát csapata rengeteg árva állatnak adott már új életet, munkájukat 2014 óta töretlenül végzik, ráadásul a lányok nagy hatékonysággal és remek eredményekkel juttatják el a kutyusokat új gazdikhoz.

Az önkéntesekből álló kutyamentő csapat és a Greenway együttműködése során az illatos szójagyertyákból befolyó összeg egy része a MFÖEK munkáját ezentúl hosszútávon támogatja. Minden egyes gyertya a mentett kutyusok orvosi ellátást, étkezését, tréningelési költségét támogatja.

Hisszük, hogy az önzetlen szeretet mindenen átsegít és hisszük, hogy a kutyusok megmentésének támogatásával nem csupán az ő életükre lehetünk hatással.

Egy szeretetben nevelt kutya rengeteget ad vissza az embereknek; időseknek, betegeknek, gyerekeknek. Sokszor súlyos lelki traumákon képesek átsegíteni bennünket, valódi társak, akik mindig mellettünk vannak.

Eljött az idő, hogy a Greenway visszaadjon abból, amit kapott.

Légy részese az árva kutyusok új történetének a MFÖEK csapattal és az illatos Greenway szójagyertyákkal!

 

 

 

Fotó: Kustány Katalin, Emlékálmodó

 

 

 

Tagged , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem