Barion Pixel

Üdvözöllek a weboldalamon!

Nagy-nagy szeretettel és örömmel írom most ezeket a sorokat, hiszen elindult a a weboldalam, melynek ez az első blog posztja!

Hatalmas nagy várakozás előzte meg részemről ezt a pillanatot, hiszen sok munka van benne. Az elmúlt hónapokban nem volt könnyű abbahagyni a blogspot platformon történő posztolást, sokszor írtam volna egy-egy bejegyzést, de visszatartott, hogy akkor annál többet kell majd átimportálni az új oldalra. Így hát maradtak a fotók, melyeket lelkesen készítettem és bíztam benne, hogy átvészelem valahogy a blogolás nélküli időszakot. Érdemes volt türelmesnek lenni, szépen átválogatni a képeket, hiszen most óriási örömmel tölt el, hogy ilyen nagy méretben tudom Nektek megmutatni! Azt hiszem, így sokkal élvezhetőbbek és inspirálóbbak a fotóim. 🙂

A weboldal elindulása természetesen nemcsak esztétikai szempontból volt már sürgető, hanem technikai okokból is úgy éreztem, hogy más alapokra kell helyeznem a GreenWay Designt.

Ez az új platform rengeteg lehetőséget tartogat számomra, amit szép fokozatosan  fogok kihasználni, hiszen a 2016-os terveim között még sok-sok ötlet szerepel. 😉

Ami nem változott és a jövőben sem fog: továbbra is saját tartalommal jelentkezem, mert hiszek az egyediség erejében! A jól megszokott témák is maradnak; lakberendezés, dekoráció, kültéri ötletek és DIY.

Az elmúlt hetek képeit csokorba gyűjtöttem Nektek az Inspiráció menüpontban, ahol  könnyen megtalálhatjátok a legutóbbi fotóimat, de a korábbiakról sem feledkeztem meg.

Végül, de abszolút nem utolsó sorban szeretném megköszönni DeathBike PunkHead munkáját, hogy ezt a csodaszép weboldalt összeállította nekem! Életre szóló hála érte!

Nagyon jó böngészést kíván Nektek Ildi!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem