Zöld gyertya

#azüvegnemszemét – üvegvisszaváltás

A Greenway Candle egyet jelent a megújulással, a környezetbarát gyertyagyújtással. Újra és újra igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kidolgozni annak érdekében, hogy gyártási folyamataink, valamint a szállítás és az anyagfelhasználás a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

2019-ben kezdtük meg üvegcsere programunkat, melynek népszerűsége a kezdetektől fogva töretlen.

Többszáz üveget hasznosítottunk már újra, de célunk ezeket a számokat minél jobban növelni. A Greenway üvegcsék számtalan módon újrahasznosíthatóak akár otthonodban is, de ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál programunkhoz, az alábbi módon juttathatod vissza hozzánk az üres üvegeket.

Személyesen Budapesten:

  • gyűjts össze minimum 3 db bármilyen méretű Greenway üveget (csak sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg mosogatószeres vízzel,
  • add le őket személyes átvételi pontunkon (GreenWay Candle Factory – 1149 Bp Kövér Lajos utca 21-23. – kedd, szerda, csütörtök 15:30-18:00),
  • a leadott üvegek értéke darabonként 200 Ft, melyet a helyszínen azonnali kedvezményekre válthatsz be.

GLS futárral bárhonnan Magyarország területéről házhozszállításkor:

  • gyűjts össze minimum 8 db bármilyen méretű Greenway üveget (sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • következő online rendelésedkor a MEGJEGYZÉS rovatban jelezd felénk, hogy szeretnél üvegeket visszaváltani. Rendelésedhez ajándékba küldünk egy általad választott 50 grammos gyertyát. Írd meg nekünk azt is, hogy melyik illat tetszene az aktuális kínálatunkból. Lehetőség van arra is, hogy a kedvezményt levásárolható webshopkupon formájában igényeld, kérjük ezt is a MEGJEGYZÉS rovatban jelezd felénk. 
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg szappanos vízzel, csomagold be biztonságosan a 8 db Greenway üvegcsét egy dobozba, alaposan ragaszd le.

Legyen kéznél ez a csomag, amikor érkezik futárunk, mert át fogja adni Neked a rendelt csomagodat benne a választott ajándékkal, Te pedig átadod neki az összekészített üvegeket. Fontos! A futár csak abban az esetben tudja átadni a megrendelt csomagot, ha fel tudja venni az általad összekészített dobozt az üres üvegekkel. Csomagpontos átvételkor nem tudod az üvegeket leadni, ez a visszaváltási mód kizárólag házhozszállításkor érhető el.
Kérjük vedd figyelembe, hogy min. 8 db üveget tudunk elszállítani, 8 db üveg után jár 1 db ajándék gyertya, 16 db után 2 db ajándék gyertya.

Az üvegek cseréjével kapcsolatos kérdéseidet az alábbi e-mail címen teheted fel: uvegcsere@greenwaydesign.hu

ÖRÖM, HOGY VELED EGYÜTT ZÖLDÍTHETJÜK A MAGYAR OTTHONOK GYERTYAGYÚJTÁSÁT!