Zöld gyertya

#azüvegnemszemét

A Greenway reCandle egyet jelent a megújulással, a környezetbarát gyertyagyújtással. Újra és újra igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kidolgozni annak érdekében, hogy gyártási folyamataink, valamint a szállítás és az anyagfelhasználás a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

2019-ben kezdtük meg üvegcsere programunkat, melynek népszerűsége a kezdetektől fogva töretlen.

Többszáz üveget hasznosítottunk már újra, de célunk ezeket a számokat minél jobban növelni. A Greenway üvegcsék számtalan módon újrahasznosíthatóak akár otthonodban is, de ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál programunkhoz, az alábbi módon juttathatod vissza hozzánk az üres üvegeket.

Személyesen Budapesten:

  • gyűjts össze minimum 5 db bármilyen méretű Greenway üveget (csak sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg szappanos vízzel,
  • add le őket személyes átvételi pontunkon (Repertory Shop),
  • végül jelezd felénk a leadott üvegek mennyiségét az uvegcsere@greenwaydesign.hu címen és megajándékozunk egy kupon kóddal, melyet következő vásárlásod alkalmával válthatsz be webshopunkban (a leadott üvegek értéke darabonként 200 Ft).

GLS futárral bárhonnan Magyarország területéről házhozszállításkor:

  • gyűjts össze minimum 8 db bármilyen méretű Greenway üveget (sérülésmentes üvegeket tudunk újrafelhasználni, sérült üvegeket nem tudunk fogadni),
  • következő online rendelésedkor a MEGJEGYZÉS rovatban jelezd felénk, hogy szeretnél üvegeket visszaváltani. Rendelésedhez ajándékba küldünk egy általad választott 50 grammos gyertyát. Írd meg nekünk azt is, hogy melyik illat tetszene az aktuális kínálatunkból.
  • az üres üvegeket tisztísd ki meleg szappanos vízzel, csomagold be biztonságosan a 8 db Greenway üvegcsét egy dobozba, alaposan ragaszd le.

Legyen kéznél ez a csomag, amikor érkezik futárunk, mert át fogja adni Neked a rendelt csomagodat benne a választott ajándékkal, Te pedig átadod neki az összekészített üvegeket. Fontos! A futár csak abban az esetben tudja átadni a megrendelt csomagot, ha fel tudja venni az általad összekészített dobozt az üres üvegekkel. (Csomagpontos átvételkor nem tudod az üvegeket leadni, ez a visszaváltási mód kizárólag házhozszállításkor érhető el). Kérjük vedd figyelembe, hogy min. 8 db üveget tudunk elszállítani, 8 db üveg után jár 1 db ajándék gyertya, 16 db után 2 db ajándék gyertya.

ÖRÖM, HOGY VELED EGYÜTT ZÖLDÍTHETJÜK A MAGYAR OTTHONOK GYERTYAGYÚJTÁSÁT!