Összetevők, alapanyagok

Összetevők, felhasznált anyagok

Gyertyáink mindegyikét illóolajok és prémium vegán illatolajok felhasználásával, nehézfém-mentes pamutkanóccal öntjük. A Greenway Candle viasza a legmagasabb, kozmetikai minőségű szójaviaszt tartalmazza, alapja a petrolkémiai anyagoktól és szermaradványoktól mentes tiszta, organikus növényi viasz, adalékanyagok nélkül. 

100% vegán termék, prémium szójaviaszból. 

Miért használj Greenway szójagyertyát?

Extra hosszú égési ideje miatt rendkívül takarékos. Fejlesztéseinknek köszönhetően egy 100 grammos üvegcse viasza 30 órán át képes illatozni. Akár 10 alkalommal is meggyújthatod 3 órányi időtartamra és élvezheted fényét. 

A Greenway szójagyertya mindegyike 100% természetes viaszból készül, melyet a szójabab olajából nyernek. Megújuló, fenntartható farmokon termesztett szója, melyet betakarítás után megtisztítanak, feltörnek és hántolják. Így az eredmény egy csodálatosan természetes viasz, mely teljesen megújul, biológiai úton lebomlik. A gazdálkodók régóta használt, ellenőrzött minőségű termőföldeken termesztik, erdőirtásoktól mentes területeken. 

A szójagyertya viasza 100% természetes anyag, megújuló, körforgásban lévő összetevő. Mivel alacsony hőfokon olvad a viasz, ezért nem éget, nem kormolja tele a levegőt, könnyen tisztíthatóak a felületek, a lecsöppenő viasz egyszerűen eltávolítható. 

A szójagyertya egy biztonságos választás a hagyományos szennyező anyagok helyett. 

Varázsolj környezetedbe hangulatot igazi illatos, élvezhető gyertyákkal!

GreenWay szójagyertyák

Környezetbarát összetevők, kellemes illatok.