Barion Pixel Vásárlási információk (ÁSZF) - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Vásárlási információk (ÁSZF)

 
A jelen ÁSZF tartalmazza a Greenway Shop (továbbiakban: Webshop) használatának feltételeit, az adatvédelmi nyilatkozatot és a fizetési és szállítási információkat az alábbiak szerint:

A Greenway Shop címe
https://www.greenwaydesign.hu/

A Felhasználó a Webshop használatával, illetve a vásárláshoz szükséges adatai megadásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket, ezzel tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Webshop üzemeltetőjének adatai

Webshop üzemeltető: Koncz Tibor

Székhely: 1141 Budapest, Pered utca 34.

E-mail: rendeles@greenwaydesign.hu

Telefon: 06 20 476 4989

Hívásfogadás: H-P, munkanapokon 10.00 – 17.00

Adószám: 67667189-1-42

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77172103

C

Területileg illetékes szakmai kamara: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

A Webshopban kizárólag magyar nyelven lehet vásárolni, a termékeket kizárólag Magyarország területére szállítjuk ki.

A megrendelés lépései

 1. A kívánt termék kosárba helyezése
 2. Személyes adatok és címek megadása, a megrendelés ellenőrzése.
 3. A megrendelés elküldése
 4. A megrendelés visszaigazolása
 5. A megrendelt áru kifizetése.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-17 óráig.  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

 1. Ha a Felhasználó megrendelést küld a Webshop oldalán, és az eladó a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a Vásárló és Koncz Tibor EV között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni.
  2. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
  3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webshop elektronikus formában, automatikusan tárolja. A vásárlás elinditásával a Felhasználói Feltételek elfogadása automatikusan megtörténik.
  4. Az eladó, azaz Koncz Tibor EV a vásárlás teljesítésétől indoklás nélkül elállhat. Ilyen esetekben a vásárló által befizetett összeg visszautalásra kerül.

Számla

Az eladó minden rendeléshez számlát állít ki, melyet a csomag összekészítésekor kinyomtatva a rendelt termékekhez mellékel. Lehetséges a csomagot számla nélkül kérni, ezt kérjük külön jelezni. A csomag számla nélküli kiküldésekor a számlát utólagosan elektronikus úton áll módunkban elküldeni, ugyancsak külön kérésre.

A termék jellemzői

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak

A Webshopban közzétett árak forintban értendők. Az árváltoztatás jogát az eladó fenntartja.

Postázás, kiszállítás

 1. A szállítási időkről a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatja a Vásárlót a Webshop. Amennyiben a megadott időnél több napot vesz igénybe a szállítás, azt az eladó üzenetben jelzi a vásárlónak.
  2. A termékek feladását követően a vásárló az oldalon megadott szállítási címre megkapja a csomagot.
  3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
  4. A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi vagy esetenként saját szállító eszközzel valósul meg.
 2. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Személyes átvétel – Csomagkiadás

Csomagkiadás az átvételi ponton érhető el,  mely szállítási mód választását követően a vásárló tájékoztató e-mailt kap a csomag megérkezését követően.

Repertory Shop

1111 Budapesten, Budafoki u. 5.

kedd – péntek 12:00–19:00
szombat 11:00–18:00
   
   
   
   
   
 

Elállási jog

A 14 napos elállási jog megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét és lehetősége csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell a rendeles@greenwaydesign.hucímen. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, írásos nyilatkozattal az elállásról.
Az értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül az áru vételárát Koncz Tibor EV visszatéríti, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá 5 munkanapon belül megérkezett.

Csere:

A 14 napos elállási jog mellet a vásárlónak az adott termék másra való kicseréléséhez is van joga. A termékcsere csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell a rendeles@greenwaydesign.hu címen. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, az új termék kiszállításának postaköltségét pedig szintén állnia kell.
A 14 napos időtartam lejárta után a vásárló üzenetben jelezheti a csere szándékát, de az eladó megtagadhatja a szolgáltatást, arra nem kötelezhető.

A vásárlót nem illeti meg az elállási jog

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló  utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Webshop, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak,
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza
 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta,
 • olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac Webshop által nem befolyásolható ingadozásától függ.

 

Jótállási/garanciális igény esetén a vevő kérheti:

 1. a) Elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy aránytalan többletköltséget eredményezne, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
  b) Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
  A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető.

Jótállási vagy garanciális igény bejelentésének módja

A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Webshopnak küldött e-mailben.
A levélnek tartalmaznia kell:
– a vásárló nevét, címét,
– a termék megnevezését, vételárát,
– a vásárlás időpontját,
– a hiba bejelentésének időpontját,
– a hiba leírását,
– a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.

Tulajdonjog fenntartása:

A vételár teljes kifizetéséig az áru a Webshop tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból – a Vásárló birtokába kerül, felelősséggel tartozik a Webshop irányába mindazon károk tekintetében, amelyek megtérítésére senkit nem lehet kötelezni.

Fizetés:

 • Online bankkártyás fizetés –  Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 • Banki előre utalással történő teljesítés – A megrendelést követően a visszaigazoló e-mailben foglaltak szerint a Koncz Tibor EV számlaszámára történő utalással. Az átutalás megjegyzés/közlemény rovatában a megrendelés számot kérjük jelezni. Amennyiben az átutalt összeg jóváíródik bankszámlánkon, csak azt követően adjuk át a csomagot személyes átvételre vagy a futárszolgálat részére.

A Webshop Üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon.

Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása:

A Webshop Üzemeltetője jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók.

A Webshop Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Webshopon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a Webshopot más domainnév alá helyezze át.

 

Egyéb információk


Kézzel készített termékek vásárolhatóak meg a Webshopban, ebből adódóan minimális szín és méretbeli különbségek lehetnek!
Minden darab kézműves, egyedi termék!

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2022. 04. 02.

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
  FELIRATKOZOM!
  Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem