Barion Pixel Rólunk - GreenWay Candle Szójagyertya

10 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Rólunk

 

A Greenway Candle egy budapesti szójagyertya műhely, melyet 2016-ban alapított Csapó Ildikó dekoratőr,- lakberendező és Koncz Tibor grafikus. A szintetikus gyertyák helyett környezetbarát alternatívát kerestek és így született a kézműves, varázslatos illatú Greenway gyertya.

A kezdetekkor egyetlen illatból és egyetlen méretből lehetett választani, míg mára széles választékkal találkozhatnak a gyertya,- és illatrajongók.  A műhely legfontosabb alappillére a zöld szemlélet és a DIY, mely a mai napig meghatározó; így ötvözve a modern környezetkímélő gyertyakészítést a saját fejlesztésekkel. Minden mozzanat a családi vállalkozás kezei által elevenedik meg, hogy a végeredmény beillatozza a mindennapokat és a legszebb ünnepeket is. 

Hisszük, hogy minden pillanathoz egy meghatározó, emlékezetes illat társul.

 

Gyertyáink mindegyikét illóolajok és vegán minősítésű természetes illatok felhasználásával, öko kanóccal öntjük. A Greenway Candle viasza a legmagasabb, kozmetikai minőségű szójaviaszt tartalmazza, alapja a petrolkémiai anyagoktól és szermaradványoktól mentes tiszta, organikus növényi viasz, adalékanyagok nélkül. 

100% vegán termék, prémium szójaviaszból. 

X
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem