Rólunk

Történetünk

A Greenway Candle egy budapesti szójagyertya műhely, melyet 2016-ban alapított Csapó Ildikó dekoratőr,- lakberendező és Koncz Tibor grafikus. A szintetikus gyertyák helyett környezetbarát alternatívát kerestek és így született a kézműves, varázslatos illatú Greenway gyertya.

A kezdetekkor egyetlen illatból és egyetlen méretből lehetett választani, míg mára széles választékkal találkozhatnak a gyertya,- és illatrajongók.  A műhely legfontosabb alappillére a zöld szemlélet és a DIY, mely a mai napig meghatározó; így ötvözve a modern környezetkímélő gyertyakészítést a saját fejlesztésekkel. Minden mozzanat a családi vállalkozás kezei által elevenedik meg, hogy a végeredmény beillatozza a mindennapokat és a legszebb ünnepeket is.

Hisszük, hogy minden pillanathoz egy meghatározó, emlékezetes illat társul.

Küldetésünk

Szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk a fenntartható, megújuló illatosítás iránt. Modern, körforgásos gyártási és szállítási folyamatainknak köszönhetően budapesti műhelyünből egyenesen küldjük Magyarország minden pontjára termékeinket. A tervezés, tesztelés, gyártás és a raktározás, valamint a csomagolás is egyhelyben történik. A használt csomagolóanyagok begyűjtésével a gyertyahasználat egy zöld körforgássá alakul. 

Amiben hiszünk

  • zöld szemlélet
  • prémium, vegán alapanyagok
  • DIY
  • átgondolt, tudatos tervezés
  • minőségi gyertyagyújtási élmény

Alapítók

A Greenway Candle története egészen 2015-ig nyúlik vissza: ekkor indult Greenway Design néven DIY blogunk. Már ekkor a mindennapjaink része volt a “csináld magad” szemléletmód, a fenntarthatóság és az újrahasznosítás. Szerettük volna otthonunk hangulatát feldobni sajátkészítésű gyertyákkal, méghozzá csakis vegán verzió jöhetett szóba. Így készültek el 2016-ban az első szójagyertyáink a konyhánkban. Lépésről lépésre, lassú folyamatként fejlesztjük termékeinket, ma már a gyártás budapesti műhelyünkben zajlik. 

Kitartó lelkesedéssel, soha nem múló rajongással készítjük nap mint nap a gyertyákat.

Ildi & Tibi

 

Csapó Ildi
Koncz Tibor