GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A legnagyobb választékot webshopunkban találod. Az online leadott rendeléseket néhány munkanapon belül feldolgozzuk és hamar élvezheted az illatos gyertyafényt.

Minden csomagot a műhelyünkben állítunk össze; ahogyan beérkezik a rendelés, a legrövidebb időn belül el kezdjük feldolgozni. 2-3 napon belül már meg is érkezik a csomagod. Partnerünk a GLS futárszolgálat.

 

Ha elakadsz a rendelés folyamatában vagy valamilyen módosítást szeretnél nekünk jelezni, ezen az e-mail címen keress minket: rendeles@greenwaydesign.hu

A weboldalon a Barion biztonságos kártyás fizetési rendszerén keresztül érkezik meg a rendelés ellenértéke. Amennyiben nem sikerül a kártyás fizetés, győződj meg az alábbiról: a bankkártyádon szereplő pontos nevet és lakcímet gépelted be, különben a rendszer nem fogadja el a fizetést. Ha ezenfelül mégis hibát észlelsz, írj nekünk és segítünk: rendeles@greenwaydesign.hu

Gyertyáinkat és valamennyi termékünket budapesti műhelyünkben készítjük. Kézzel öntjük, címkézzük és magunk csomagoljuk. A Greenway termékek közvetlenül a gyártás helyszínéről kerülnek Hozzád, a lehető legrövidebb úton, kímélve ezzel környezetünket. 

Az első gyertyaégetes során 2,5 – 3 órán át hagyd égni a gyertyát, hogy alaposan megolvadjon a viasz. Ezzel elkerülhető a későbbiekben az úgynevezett “alagút” kialakulása. Ha elegendő ideig égeted a gyertyát, mindig szépen meg fog olvadni és egyenletesen illatozik.

Ne helyezd függöny közelébe vagy huzatos helyre, ne hagyd égni felügyelet nélkül. Ne fújd el erőteljesen, mert a kanóc a megolvadt viaszba simul és nem tudod legközelebb meggyújtani. Ne égesd 4 óránál tovább, mert túlhevül a viasz. 

A megmaradt viaszt egy kiskanállal kapard ki, majd kézmeleg vízben, mosogatószerrel elmosható az üveg. A címke kis áztatás után könnyen lehúzható. 

Kapcsolat

Segíthetünk még valamiben?