Barion Pixel

D E K O R . Á L O M – a tökéletes D I Y könyv

Hatalmas élménnyel indult a hétvége, hiszen péntek délután egy workshoppal egybekötött zártkörű, nagyon-nagyon családias hangulatú könyvbemutatóra voltam hivatalos.

Senkinek sem kell bemutatni Varga Judit dekoratőr, lakberendezőt, a DIY hazai úttörőjét, a Juditu blog íróját, akinek október elején jelent meg várvavárt D E K O R . Á L O M  című inspiráló könyve, melyben 20 egyszerűen megvalósítható ötletét mutatja be.

Bevallom – egy példaképemről van szó, hiszen a Greenway Design blog indulásakor a Juditu blog már évekóta nagyon nagy népszerűségnek örvendett és jómagam is rendszeres olvasója voltam már akkor is – ezúton is hála a sok-sok lelkesítő ötletéért Juditnak, hiszen lenyűgöző tehetségén felbuzdulva vágtam bele magam is a fotózásba és a blogírásba.

Vajon tényleg létezik gondolatolvasás? – tettem fel magamnak a kérdést, mikor kiderült, hogy a workshopon milyen DIY ötletet fogunk együtt elkészíteni.

És igen! Létezik!

Tavasz óta szerettem volna kaktuszmintás párnahuzatot készíteni DIY módon, de a gyertyaöntés miatt mindig elmaradt. Kaktuszmániám jóideje töretlen, ezért nem vitás, hogy a nappaliból sem hiányozhatott ez a díszpárnahuzat.

Már mutatom is a végeredményt, melyet egy olyan DIY technikával készítettünk el a workshopon, ami a D E K O R .  Á L O M  könyvben is megtalálható.

A technika valóban pofonegyszerű, hiszen egy óra bőven elég volt az elkészítésre és csupán néhány eszközre volt szükség.

A megtervezett mintát (esetemben kaktusz) dekorgumiból vágtuk ki, majd hobbiragasztóval felhelyeztük egy parafa dugóra és már jöhetett is a festék. Pentart termékekkel dolgoztunk, amivel valóban öröm volt a munka, hiszen a sűrű festéket könnyen fel tudtuk vinni a dekorgumira és ráadásul kevés mennyiség is elegendő volt ahhoz, hogy a végeredmény szép legyen.

Először természetesen egy kisebb darabka textilen érdemes kipróbálni a pecsétet és a festék mennyiségére is könnyebben ráérzünk, ha csinálunk egy-két próbanyomatot – a workshopon is ezt tettük,  így aztán mikor a párnahuzatra nyomtam a legelső pecsétet már nem is izgultam annyira.

 Hogy tetszik az elkészült huzat a  nappaliban?

A könyv további lenyűgöző ötleteket rejteget, melyből szép lassan szemezgetek majd, hiszem a  D E K O R . Á L O M könyv épp arra hivatott, hogy kreativitásunkat félelem nélkül ki merjük próbálni, a bemutatott ötleteket pedig saját dekor-,  és életstílusunkba építve sikerélményhez juthassunk.

A Juditu-világ sok-sok inspirációt tartogat, kalandra fel!

 

SaveSave

SaveSave

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem