Barion Pixel

100% növényi illatgyertya – Bemutatkozik a P u m p k i n S p i c e

Fantasztikus időszak köszöntött ránk – elérkezett az ősz.

Egy csodás, színekkel és illatokkal teli évszak ez, nem csoda, hogy sokunk egyik kedvence.

Végre több időt tudunk magunknak szentelni, hiszen a hosszú estéken barátságos hangulatban tölthetjük az időt egy finom forró tea mellett, hétvégéken pedig egy-egy kirándulás vagy séta után jól esik bekuckózni a nappaliba és meggyújtani egy gyertyát.

Bevallom – nagyon vártam már ezt az időszakot, mert melegséggel töltött el a gondolat, hogy kedvenc – mindenki által kedvelt  illatokkal dolgozhassak és alkossak Nektek egy igazán őszi gyertyaillatot.

Még júliusban született a P u m p k i n   S p i c e illat, pedig akkor még nagyon távolinak tűnt az ősz, mégis könnyen rá tudtam hangolódni, hiszen a fahéj és a gyömbér illata azonnal elrepített egészen szeptemberig és el tudtam képzelni azt a fantasztikus hangulatot, amit most megélhetek.

Fogadjátok nagyon sok szeretettel tőlem a P u m p k i n  S p i c e  illatgyertyát, mely szuper kiegészítője lehet az őszi estéknek, hiszen illatát a sütőtökös sütemények fűszerkeverékei ihlették. Amikor beleszippantok a tégelybe először a fahéj édeskés illatát érzem, majd egy picit csípős gyömbért, melyet kiegészít a szegfűszeg és az édesnarancs.

Az illat már háromféle csomagolásban is elérhető, hogy mindeki megtalálja a lakásához és a hangulatához illő gyertyát.

Csodaszép Őszt kívánok Nektek!

SHOP

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!
10% KEDVEZMÉNYT ADUNK ELSŐ RENDELÉSEDBŐL!
    FELIRATKOZOM!
    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem